Avaliações de Cafetaria Peho Hengelo

Avaliações recentes

5.0
MHvR
8 junho 2024
JB
3 junho 2024
Anita
1 junho 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten

Mikevanspike
1 junho 2024

Super snel geleverd en lekker gegeten

Geert
27 maio 2024

Altijd goede kwaliteit, fijne aardige werknemers en de prijzen zijn prima.

S
22 maio 2024
Richard
22 maio 2024

Had een menu, smaakte goed, maar broodje shoarma was niet echt groot viel een beetje tegen, patat was voldoende

Niek
19 maio 2024
Mick
17 maio 2024
Koen
15 maio 2024
remco
15 maio 2024

prima hoeveelheid, lekker en op tijd klaar, de pindasaus vind ik echter minder, dat kan beter!

Maikel
1 maio 2024

Fijne cafetaria met vriendelijke mensen. Patat en snacks altijd heerlijk! Dat alles voor een prima prijs. Snelle bezorging!

Stan te Loeke
28 abril 2024

Erg lekker eten altijd. Alleen erg vervelend dat we een ‘patat pinda’ hadden besteld, maar daarvoor een ‘patat met mayo/ui/pinda’ kregen. Hebben we moeten weggooien helaas. Verder zijn we tevreden, alleen dit viel wel erg tegen gisteravond.

Sander Davenschot
20 abril 2024
bazz-ebikes
19 abril 2024

Snel, top eten! altijd goede kwaliteit en warm gebracht!

wim
17 abril 2024

perfect geregeld

Mikevanspike
14 abril 2024

Lekker gegeten en snel geleverd

Sebastian
13 abril 2024

Voor een verjaardag een bestelling geplaatst vanuit spanje! Super service. Dank jullie wel! Groetjes

Desiree snijders
7 abril 2024

Top eten

sc
3 abril 2024
Hietbrink
2 abril 2024
Nico
30 março 2024

Prima eten, alleen meer dan een uur op moeten wachten.

Laura
20 março 2024

Snelle bezorging en altijd goede kwaliteit

Stan
12 fevereiro 2024

Bezorging was top! Dit was alleen wel de laatste keer dat we een kroket hebben besteld. We zaten alweer op de wc na het eten van de kroket. Vorige twee (kroket)keren ook al. Verder is het eten echt top! Vriendelijke medewerkers en goede timing.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ter horst
4 fevereiro 2024
Richard
3 fevereiro 2024

Na een wat mindere vorige bestelling was het nu prima op orde. Goede warme patat en snelle bezorging

Maikel
1 fevereiro 2024

Zoals altijd was het weer goed! Goede porties en prima prijs. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Anita Wobben
1 fevereiro 2024

Altijd lekker eten!

Richard
28 janeiro 2024

Helaas minder dan gebruikelijk. De patat was helaas al afgekoeld. Rest van snacks was wel prima

Reacção a Cafetaria Peho

Beste Richard, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat de patat bij uw bestelling koud was bij aankomst. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven. Als blijk van onze excuses willen we u graag een kortingscode van €4 aanbieden voor het ongemak. Deze zult u per mail ontvangen. We hopen dat u ons de kans geeft om te laten zien dat we dit probleem serieus nemen en dat we u in de toekomst de kwaliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Cafetaria Peho

S vd Kooij
27 janeiro 2024

De patat was niet lekker doorgebakken en de sate was niet te eten. Taai en niet bruin gebakken. Heel jammer, 3 van de 4 stokjes weggegooid

Reacção a Cafetaria Peho

Beste S vd Kooij, Allereerst onze excuses voor de teleurstelling tijdens uw laatste ervaring met ons. Het is zeker niet onze standaard dat patat en kipsaté niet aan de verwachtingen voldoen. We willen dit graag goedmaken en bieden u daarom een korting van €6,30 aan voor uw volgende bestelling. De kortingscode krijgt u per mail. Daarnaast willen we u graag adviseren dat u bij een volgende bestelling in de opmerkingen kunt aangeven als u de patat meer doorbakken wenst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw patat naar wens bereid wordt en u een betere ervaring heeft. We hopen u spoedig weer te mogen bedienen met een maaltijd die aan al uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Cafetaria Peho

Claudia
27 janeiro 2024

Sinds enige tijd kan de bestelling ook aan huis gebracht worden. Een top initiatief! Wordt altijd lekker warm gebracht door de vriendelijke medewerkers!

Denny Notkamp
26 janeiro 2024

Namens Van Dorp Vestiging Hengelo

G post
25 janeiro 2024

Helaas op rekening wel gratis blikje cola maar zat niet bij bestellingen geleverd. Voor ons geen probleem de bestelling was heerlijk

Reacção a Cafetaria Peho

Beste G post, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling ondanks het kleine ongemak. Onze excuses dat het gratis blikje cola niet bij uw bestelling zat. Wij zorgen ervoor dat bij uw volgende bestelling het beloofde blikje cola wordt meegeleverd. We waarderen uw begrip en kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn met een complete en smakelijke ervaring. Met vriendelijke groet, Cafetaria Peho

Bunschoten
15 janeiro 2024
Lisette
25 dezembro 2023
Rianne
20 dezembro 2023

Heerlijke patat (met patat kruiden) Snacks altijd even vers/krokant. Beste cafetaria uit Hengelo

Bas
20 dezembro 2023

Eten was prima, miste nu 3x achter elkaar iets uit onze bestellingen - hamburger/ berenhap en een broodje kroket. Erg jammer. 4x besteld 3x niet compleet.

Xenophon Zarkadas
30 novembro 2023

Vriendelijke bezorging. Eten was goed warm, en snel bezorgd. Zoals altijd erg lekker. Vooral de pindasaus, zelfgemaakt slaatje en stoofvlees zijn erg lekker.

hietbrink
25 novembro 2023
Prins
5 novembro 2023

Zoals altijd, Top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hietbrink
26 outubro 2023
Marjan
18 outubro 2023

Bij mijn bestelbevestiging kreeg ik een later tijdstip dan wat uit kwam, even gebeld en het kon gelukkig aangepast worden. Prachtig op tijd stond de bezorger voor de deur. Snacks waren erg lekker net als de patat wat ruim voldoende was. Bedankt, het was daardoor een geslaagd feestje!

Anoniem
16 setembro 2023

Was mooi snel en goed warm en lekker

Eric
30 agosto 2023
Marianne
13 agosto 2023

Zo als altijd top

Rianne
11 agosto 2023

Beste cafetaria van Hengelo. Altijd klaar op afgesproken tijd. Heerlijke patat, en de patat kruiden zijn echt een aanrader!

Renata
1 agosto 2023

Patat bamisvhijf en frikadel goed. Mexicaanse wrap echt niet lekker dus ook niet weer voor ons. Gewoon een mexicano in een wrak. Bezorger erg afstandelijk , jammer.

Dennis
25 junho 2023
Ossentjuk
20 junho 2023

Altijd lekker.

Richard
11 junho 2023
Dennis
4 junho 2023
Marc
30 maio 2023

Keurig op tijd, prima kwaliteit eten en goede prijs

Edwin
27 maio 2023

Snacks en patat, voor drie personen, allemaal uitstekend. Ikzelf vind de patat iets aan de zoute kant maar de rest vond dit niet. Porties patat zijn ook goed.

Edwin
24 abril 2023

Opgehaald, stond klaar op de afgesproken tijd. Goede porties en de kip was ovenvers. Aanrader.

Jan
17 abril 2023

Alles goed kwaliteit super

William
17 março 2023

Snel goed en super service

Edwin Smit
17 março 2023

Top geregeld!